Groep 1-2

                      

In deze groep werken twee vaste leerkrachten: juf Vronika en juf Ingrid. Groep 1-2 is een groep die, wat aantal betreft, gedurende het schooljaar nog groeit. We starten het schooljaar met een groep van 25 kinderen en gedurende het schooljaar neemt het aantal kinderen in deze groep nog wat toe. We hebben naast ons eigen lokaal met digibord, de beschikking over een riant speellokaal waar we altijd terecht kunnen voor spel- en gymlessen. Ook is er op het  schoolplein voldoende ruimte voor de kinderen om naar hartenlust te klimmen, glijden, graven, rijden en rennen. Door middel van de dagritme-kaarten kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goed houvast geeft.

Over het algemeen beginnen we in de kring, gaan daarna aan het "werk". De kinderen uit de groepen 1 en 2 doen dit aan de hand van het takenbord. De kinderen leren al zelf de opdrachten inplannen m.b.v. het "takenbord". Dit ter voorbereiding op de volgende groepen die gebruik maken van dag - en weektakenkaarten. 

De leerkrachten van groep 1-2 worden op een aantal momenten in de week ondersteunt door juf Elina (stagiaire), juf Myrthe en juf Elly (onderwijsassistenten).

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT