Groep 1-2

                      

De ochtenden is deze groep gesplitst in een groep 1 en een groep 2. In de middag is de groep gesplitst of samen, afhankelijk van de activiteiten die plaatsvinden. In deze groep werken drie vaste leerkrachten: juf Vronika, juf Ingrid en juf Martineke. Groep 1-2 is een groep die, wat aantal betreft, gedurende het schooljaar nog groeit. We starten het schooljaar met twee groepen van 15 kinderen en gedurende het schooljaar neemt het aantal kinderen in deze twee groepen nog wat toe. We hebben naast onze eigen 3 lokalen met digibord, de beschikking over een riant speellokaal waar we altijd terecht kunnen voor spel- en gymlessen. Ook is er op het  onlangs vernieuwde schoolplein voldoende ruimte voor de kinderen om naar hartenlust te klimmen, glijden, graven, rijden en rennen. Door middel van de dagritme-kaarten kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goed houvast geeft.

Over het algemeen beginnen we in de kring, gaan daarna aan het "werk". De kinderen uit de groepen 1 en 2 doen dit aan de hand van het takenbord. De kinderen leren al zelf de opdrachten inplannen m.b.v. het "takenbord". Dit ter voorbereiding op de volgende groepen die gebruik maken van dag - en weektakenkaarten. 

De leerkrachten van groep 1-2 worden op een aantal momenten in de week ondersteunt door juf Elina (stagiaire) en juf Leonie (onderwijsassistent).

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT